Byt 3+1/G, 92m2, Teplice

Cena: 3 970 000 Kč
Financování:na hypotéku za 17 098 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Teplice
Lokalita: Teplice
PENB: G
Aktualizace: 03.09.2024 14:02
Číslo zakázky: 6636950
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 147 m2
Obytná plocha: 92 m2
Počet pater: 2
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Exkluzivní nabídka bytu v historické vile z roku 1926, která se nachází v jedné z nejatraktivnějších lokalit Teplic, v ulici Polská, v lokalitě plné zeleně a jedinečné vilové zástavby. Jedná se o prodej bytové jednotky umístěné v přízemí vily. Současná dispozice bytu je 3+1, k dispozici je návrh od architekta na změnu dispozice 4+kk a nebo 2x 2kk viz půdorysy.
Byt je určen k rekonstrukci dle vlastních představ. Milovníkům architektury té doby udělá radost arkýř v ložnici, špaletová okna či dubové parkety. Velikou výhodou této nabídky je vlastnictví id. 1/2 zahrady, díky čemuž můžete mít volný přístup přímo na zahradu, kde můžete vychutnávat klidné chvilky s rodinou a přáteli a zároveň se těšit nádherným výhledem na Teplice a při hezkém počasí až na pohoří Krušných hor.
K bytu náleží samostatná garáž s vjezdem z ulice a velký sklep v suterénu vily. V blízkém okolí najdete vše k Vašemu spokojenému životu, jako je Základní škola, Mateřská škola, restaurace, obchody, ale i v docházkové vzdálenosti vlakovou zastávku Teplice - zámecká zahrada nebo rozsáhlý Řetenický lesopark.
Ve vile jsou 2 bytové jednotky. Druhou bytovou jednotku obývá velmi milá majitelka. Zahrada je udržovaná, vzrostlá a má příjemnou relaxační atmosféru jak pro starší pár, tak i pro rodinu s dětmi. Je na ní spousta prostoru k vybudování a pěstování všeho co si přejete. Byt i dům můžete vždy opravit a rekonstruovat, ale místo kde budete trávit svůj čas nezměníte. Využijte tak tuto jedinečnou nabídku a vytvořte si hned, nebo postupně na tomto úžasném místě domov podle svých představ.
Přijďte se přesvědčit.
Realitní makléř:

Naďa Rydlová
tel: 602164307

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 198 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop