Prodej, rodinný dům, 195 m2 - Bílina

Cena: 2 690 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně provize, včetně právního servis
Financování:na hypotéku za 11 585 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Teplice
Lokalita: Bílina
Ulice: Petra Bezruče 19/33
PENB: G
Aktualizace: 17.06.2024 11:13
Číslo zakázky: 100754
Stav: nutná rekonstrukce
Zastavěná plocha: 195 m2
Obytná plocha: 390 m2
Výměra pozemku: 370 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: jiné
Balkon: ano
Garáž: ano
Ve výhradním zastoupení majitele si dovolujeme nabídnout k prodeji rodinný dům v obci Bílina, na kterém probíhá celková rekonstrukce. Nachází se na klidném a hezkém místě v ulici Petra Bezruče, Újezdské Předměstí nedaleko Mírového náměstí.
Jak lze vidět z fotografií, jsou měněna okna a vchodové a balkonové dveře, je zhotovena nová střecha včetně trámů, nově vyvložkovaný komín, zdivo v interiéru je obnaženo na cihlu a je velice pěkně a prakticky upravená dispozice domu – viz. přiložené půdorysy domu. V přízemí je příprava na kuchyň s jídelnou a vstupem na terasu, pokoj, technická místnost, prádelna, koupelna a úložný prostor. V prvním patře najdete rozlehlý obývací pokoj s krásným výhledem a vstupem na balkon, dva pokoje (jeden s vlastní šatnou), šatnu a druhou koupelnu. Vše ve fázi přípravy na dokončení rekonstrukce. Topení bylo naplánováno tepelným čerpadlem. Je zpracována žádost na dotaci "Oprav dům po babičce", na zateplení a tepelné čerpadlo vychází dotace 875 tis. Kč. Samotný dům má zastavěnou plochu 195 m2, má dvě nadzemní podlaží. Celý pozemek, na kterém se dům nachází, včetně zahrady, má rozlohu 370 m2. Pozemek je ve svahu, jižně orientován s krásným výhledem na lázně Kyselka, z vjezdu z ulice se nachází garáž zapuštěná do svahu. Dům byl napojen ke kanalizaci a vodovodnímu řádu – lze opětovně připojit, elektrická energie – funkční.
Dům je bez jakýchkoliv závazků a omezení. PNEB není doložen. Financování zajistíme. Doporučujeme.
Realitní makléř:

Pavlína Horáčková
tel: 420774335508

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 174 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop