Prodej 1/2 rodinného domu - Krupka - Soběchleby

Cena: 3 990 000 Kč
Informace k ceně: bez DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 17 185 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Teplice
Lokalita: Krupka
Ulice: Ústecká 57
PENB: G
Aktualizace: 17.04.2024 23:37
Číslo zakázky: 15642009
Stav: dobrý
Výměra pozemku: 621 m2
Postaveno z: cihla
Garáž: ano
Hledáte bydlení v rodinném domě s možností vybrat si své sousedy? Nebo jste početná rodina, které přijdou vhod dva samostatné byty v rodinném domě se zahradou a garáží?

Tato nabídka přináší ideální spoluvlastnický podíl na rodinném domě v klidné části Krupky, který zahrnuje dva byty o dispozici 4+kk v přízemí: jeden se zahrádkou (90 m2) a druhý (94 m2) s extrémně velkou garáží s dílnou (93 m2).

Dům a pozemek pod ním jsou v podílovém vlastnictví, ale zahrádka (214 m2) s posezením pod pergolou a s bazénem je ve vlastnictví osobním.

První, a nyní prázdný byt má dva vstupy a dvě předsíně a centrální místností půdorysu je prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem i toaletou. Rodiče ocení soukromí v ložnici s šatnou, dorůstající potomstvo zase ve svých pokojích na druhé straně domu.

Druhý byt prošel větší modernizací a v současné době je tržně pronajatý spokojeným a spolehlivým nájemcům. Pokud vám k bydlení bude stačit jen jeden byt 4+kk, může vám příjem z toho druhého významně snížit náklady na vlastní bydlení.

Autobusová zastávka je hned u domu a další občanská vybavenost pokračuje přes ulici: mateřská školka a místní knihovna. Další MŠ a ZŠ, dětská hřiště, obchody, aj. v dalších částech Krupky jsou snadno dostupné autem i místními autobusy. Každodenní procházku od domu si můžete udělat třeba k rybníku Kateřina a opravdu hodně blízko budete mít vyhlášené jezero Milada, kam lidé jezdí nejen za koupáním, ale třeba i na inline dráhu.

Poloha Krupky je strategická: napůl cesty mezi Teplicemi a Ústím nad Labem, současně co by kamenem dohodil od německých hranic. V Altenbergu nejen dobře nakoupíte, ale ještě můžete potěšit tělo, smysly i své děti návštěvou vodního světa Raupennest. A že se na obou stranách hranic nabízí široké možnosti zimních radovánek, není potřeba zdůrazňovat. Místním unikátem je také lanovka, spojující Krupku s vrchem Komáří hůrka.

Neváhejte a domluvte si prohlídku, ať vám tato opravdu výjimečná nabídka neuteče.
Realitní makléř:

Alena Vosmíková
tel: 420777128521

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 55 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop